Фотолиния Форуми » Общ форум

Модели за календар 2010

(25 posts)
  • Темата е започната преди 2 years от TDimitrov
  • Latest reply from TDimitrov
  1. TDimitrov
    Администратор

Търсят се модели за календар. Три момичета, дължина на косата поне до раменете. Моделите трябва да са с навършени 18 години. Снимките ще са на каменна кариера, осигурени са стилист, дизайнер, гримьор, подсигурен е и фотограф но може да си носите мобилните и фотоапаратите тип сапунерки. Календара е с 7 страници, 6 страници на три модела се падат по две снимки. Евентуално корицата ще е с обща снимка. За моделите е осигурен хонорар. Ако някой се интересува да пише в темата. Снимките ще се правят поне за сега до края на месец септември.

Posted 2 years ago #
  2. Petinka
    Модел

Аз отговарям ли на изискванията :)

Posted 2 years ago #
  3. TDimitrov
    Администратор

Всеки би отговарял на изискванията стига да има желание. Както добре ви е известно селекцията ще е от нас, а избора ще е от фирмата, която поръчва календара, това за тези на които им е известно, че такава е системата. Тези които си мислят че е нещо друго не им е мястото сред хората които могат да се нарекат модели.
    Вече имаме един модел кандидат за този проект. Ако стане така че от сайта не може да се намерят достатъчен брой модели за снимките, ще минем на вариант да снимаме фотографи с работни комбинизони и къртачна техника в ръцете.

Posted 2 years ago #
  4. Replay_zara
    модел

Az, AZzZZ AZzz :)

Posted 2 years ago #
  5. TDimitrov
    Администратор

Малка корекция на заглавиено:
    "Модели за календар 2010"
    да се чете
    "Фотомодели за календар 2010"

питат ме дали предлагаме модели /графични/ за правене на календари :)

Posted 2 years ago #
  6. Ivetooo
    Member

imam jelanie ama nqmam godinii ;[ adski golqmo jelanie imam

Posted 2 years ago #
  7. Ptodorinski
    фотограф

Аз ставам ли за модел? Имам 18 даже 28 имам. Виждам се с един пневматичен къртач в ръце с тигрови прашки и потно шкембе. Ако кажете даже и кола маска ще си направя. Няма проблем да се снимам и по голи гърди. Много искам да съм модел. Досега съм се снимал 2-3 пъти с ГСМ-а. Ама фотографите не искат да ме снимат.

Пък ако толкова съм грозен и не ставам за снимки с удоволствие ще помагам зад кадър. Като си сложа сребърните гащи и бялата тениска и ставам страхотен отражател, а ако съм в черно съм прекрасен сенник. Имам и апарат Никон Д300 ама не снимам с него, защото не мога да намеря къде е зеленото квадратче, а са ми казжали, че на него апрата снима най-хубаво. Имам един германски Практика само, че цифров. На чичо е лентов и той каза, че Практика са най-хубавите апрати, затова си купих такъв. Ами това е.. Ако ме харесате, добре. Ако не, ще чакам френските фотографи. Те вече са на митницата и до няколко дни ще дойдат в наше село. Кмета каза, че ако ме снимат за календар, ще го окачи в кметството на таблото дето преди висеше Стенвестника.

Моля моля моля искам да стана модел, моля снимайте ме.
    А живея в Сопутьово и ще се радвам да дойдете и да ме снимате.

Posted 2 years ago #
  8. Ioana
    Модел

I az imam jelanie, a i kosata mi vse o6te e do ramenete :)

Posted 2 years ago #
  9. TDimitrov
    Администратор

за сега три модела искат
    Ivetooo -ивето е много хубава сигурно но пък не сме я виждали, предполагам е много хубава но нямам парапсихологични отворени трети очи и биоенергоенергийни центрове за да разбера това.

Posted 2 years ago #
  10. TDimitrov
    Администратор

та до тук три модела и двама фотографа има срока ми е утре ...явно нещата отиват на зле

Posted 2 years ago #
  11. Sandra
    Member

Аз съм много подходяща за тези снимки имам невроятно къдрава коса която чудесно ще се впише в каменната кариера :))

Posted 2 years ago #
  12. TDimitrov
    Администратор

аааа ивето е много готина
    благодаяр на всички които сет видяли че сайта ни и ма форум и са писали
    На всички вие които сте писали тук че изявявате желание ще ви се обърне внимание вдъхнахте малко надежда щото вчера бях готов да откажа ангажимента макар вече всичко да е уточнено с фирмата за която ще направим фотосесията.

Posted 2 years ago #
  13. Ioana
    Модел

Ехее станаха повече даже :)

Posted 2 years ago #
  14. marchela
    Member

zdraveite:) az imam jelanie da se snimam za kalendar na 20 g sam kosata mi e mn pod ramenete :P ima li i drugi iziskvanie

Posted 2 years ago #
  15. marchela
    Member

aa .. i drugoto koeto e kak moga da vi pokaja moi snimki ... ne znam kak da vkaram tuk

Posted 2 years ago #
  16. TDimitrov
    Администратор

Много ще се радвам да разбера на кого сте кръстена, много ви е звучно името. Това което е в дълбока неизвестност е това как изглеждате. Възможността ние да разберем е една, трябва да ви видим как изглеждате.За това трябва да ни изпратите ваши снимки или да ни покажете къде има в интернет снимки на вас за да ги видим. Възможността да стане това е
    1. формата за контакти но преди това прочетете текста НАД-формата за контакти.
    2. Да влезете в тази тема от форума и да познаете отговора на конкурса.
    Не е желателно във форумите да си давате телефони и линкове към лични връзки за това ви препоръчваме двата варианта. Но е желателно да си направите граватар и да излезете от анонимност да си напишете името и да си дадете вашето мнение по темите които дискутираме в сайта ни-

Posted 2 years ago #
  17. SUSANA
    Member

И аз, имам интерес да участвам в конкурса :)

Posted 2 years ago #
  18. TDimitrov
    Администратор

браво на теб

Posted 2 years ago #
  19. BuBetO
    Member

Здрасти аз също имам интерес да участвам пратила съм ви лично съобщение с линк към мои снимки за да можете да ме видите

Posted 2 years ago #
  20. hell_cat
    Member

И аз имам интерес,мисля че съм подходяща, снимала съм за календари и др. И косата ми е до кръста почти :) Ето и линк към профила ми в моделбг, където имам снимки.: http://www.modelbg.com/hell_cat/

Posted 2 years ago #
  21. TDimitrov
    Администратор

Страхотно вече сме определили моделите които ще участват в този проект, правим всичко възможно да представяме моделите добре на нашия сайт, надяваме се да имаме повече модели на които да разчитаме за платени фотосесии и за ангажименти които поемаме.

Posted 2 years ago #
  22. TDimitrov
    Администратор

Фотомоделите на които се спряхме за календара са:
    Зара
    Габриела
    Теменужка
    благодарим на всички които ни писаха и ни изпратиха снимки. Снимките са планувани за вторник.

Posted 2 years ago #
  23. TDimitrov
    Администратор

Може да видите новината със снимки зад кадър за календар на нашите клиенти.

Posted 2 years ago #
  24. Ivo
    Гуру

Отпечатаха ли календара? Кога ще може да го видим?

Posted 2 years ago #
  25. TDimitrov
    Администратор

хихи
    2011 година :Р

към края на тази ще е готов

Posted 2 years ago #

RSS Абонамент за тази тема

Hot Tags