Търсят се модели за календар. Три момичета, дължина на косата поне до раменете. Моделите трябва да са с навършени 18 години. Снимките ще са на каменна кариера, осигурени са стилист, дизайнер, гримьор, подсигурен е и фотограф но може да си носите мобилните и фотоапаратите тип сапунерки. Календара е с 7 страници, 6 страници на три модела се падат по две снимки. Евентуално корицата ще е с обща снимка. За моделите е осигурен хонорар. Ако някой се интересува да пише в темата. Снимките ще се правят поне за сега до края на месец септември.
Фотолиния Форуми » Общ форум
Модели за календар 2010
(25 posts)-
Posted 2 years ago #
-
Аз отговарям ли на изискванията :)
Posted 2 years ago # -
Всеки би отговарял на изискванията стига да има желание. Както добре ви е известно селекцията ще е от нас, а избора ще е от фирмата, която поръчва календара, това за тези на които им е известно, че такава е системата. Тези които си мислят че е нещо друго не им е мястото сред хората които могат да се нарекат модели.
Вече имаме един модел кандидат за този проект. Ако стане така че от сайта не може да се намерят достатъчен брой модели за снимките, ще минем на вариант да снимаме фотографи с работни комбинизони и къртачна техника в ръцете.Posted 2 years ago # -
Az, AZzZZ AZzz :)
Posted 2 years ago # -
Малка корекция на заглавиено:
"Модели за календар 2010"
да се чете
"Фотомодели за календар 2010"питат ме дали предлагаме модели /графични/ за правене на календари :)
Posted 2 years ago # -
imam jelanie ama nqmam godinii ;[ adski golqmo jelanie imam
Posted 2 years ago # -
Аз ставам ли за модел? Имам 18 даже 28 имам. Виждам се с един пневматичен къртач в ръце с тигрови прашки и потно шкембе. Ако кажете даже и кола маска ще си направя. Няма проблем да се снимам и по голи гърди. Много искам да съм модел. Досега съм се снимал 2-3 пъти с ГСМ-а. Ама фотографите не искат да ме снимат.
Пък ако толкова съм грозен и не ставам за снимки с удоволствие ще помагам зад кадър. Като си сложа сребърните гащи и бялата тениска и ставам страхотен отражател, а ако съм в черно съм прекрасен сенник. Имам и апарат Никон Д300 ама не снимам с него, защото не мога да намеря къде е зеленото квадратче, а са ми казжали, че на него апрата снима най-хубаво. Имам един германски Практика само, че цифров. На чичо е лентов и той каза, че Практика са най-хубавите апрати, затова си купих такъв. Ами това е.. Ако ме харесате, добре. Ако не, ще чакам френските фотографи. Те вече са на митницата и до няколко дни ще дойдат в наше село. Кмета каза, че ако ме снимат за календар, ще го окачи в кметството на таблото дето преди висеше Стенвестника.
Моля моля моля искам да стана модел, моля снимайте ме.
А живея в Сопутьово и ще се радвам да дойдете и да ме снимате.Posted 2 years ago # -
I az imam jelanie, a i kosata mi vse o6te e do ramenete :)
Posted 2 years ago # -
за сега три модела искат
Ivetooo -ивето е много хубава сигурно но пък не сме я виждали, предполагам е много хубава но нямам парапсихологични отворени трети очи и биоенергоенергийни центрове за да разбера това.Posted 2 years ago # -
та до тук три модела и двама фотографа има срока ми е утре ...явно нещата отиват на зле
Posted 2 years ago # -
Аз съм много подходяща за тези снимки имам невроятно къдрава коса която чудесно ще се впише в каменната кариера :))
Posted 2 years ago # -
аааа ивето е много готина
благодаяр на всички които сет видяли че сайта ни и ма форум и са писали
На всички вие които сте писали тук че изявявате желание ще ви се обърне внимание вдъхнахте малко надежда щото вчера бях готов да откажа ангажимента макар вече всичко да е уточнено с фирмата за която ще направим фотосесията.Posted 2 years ago # -
Ехее станаха повече даже :)
Posted 2 years ago # -
zdraveite:) az imam jelanie da se snimam za kalendar na 20 g sam kosata mi e mn pod ramenete :P ima li i drugi iziskvanie
Posted 2 years ago # -
aa .. i drugoto koeto e kak moga da vi pokaja moi snimki ... ne znam kak da vkaram tuk
Posted 2 years ago # -
Много ще се радвам да разбера на кого сте кръстена, много ви е звучно името. Това което е в дълбока неизвестност е това как изглеждате. Възможността ние да разберем е една, трябва да ви видим как изглеждате.За това трябва да ни изпратите ваши снимки или да ни покажете къде има в интернет снимки на вас за да ги видим. Възможността да стане това е
1. формата за контакти но преди това прочетете текста НАД-формата за контакти.
2. Да влезете в тази тема от форума и да познаете отговора на конкурса.
Не е желателно във форумите да си давате телефони и линкове към лични връзки за това ви препоръчваме двата варианта. Но е желателно да си направите граватар и да излезете от анонимност да си напишете името и да си дадете вашето мнение по темите които дискутираме в сайта ни-Posted 2 years ago # -
И аз, имам интерес да участвам в конкурса :)
Posted 2 years ago # -
браво на теб
Posted 2 years ago # -
Здрасти аз също имам интерес да участвам пратила съм ви лично съобщение с линк към мои снимки за да можете да ме видите
Posted 2 years ago # -
И аз имам интерес,мисля че съм подходяща, снимала съм за календари и др. И косата ми е до кръста почти :) Ето и линк към профила ми в моделбг, където имам снимки.: http://www.modelbg.com/hell_cat/
Posted 2 years ago # -
Страхотно вече сме определили моделите които ще участват в този проект, правим всичко възможно да представяме моделите добре на нашия сайт, надяваме се да имаме повече модели на които да разчитаме за платени фотосесии и за ангажименти които поемаме.
Posted 2 years ago # -
Отпечатаха ли календара? Кога ще може да го видим?
Posted 2 years ago # -
хихи
2011 година :Ркъм края на тази ще е готов
Posted 2 years ago #