търсят се 7 модела за 7 фотосесии в 7 поредни дни
Да видим кои ще са, днес започвам с първия да но се намерят още 6 модела. Условията за модели са в раздела стани модел, но без платената част.
Вече има снимки но малко по късно ще пусна и малка тема.
Малко повече инфо искате, че нещо нямало достатъчно във правилата за модели.
Сайта е направен за да покаже работата на Ценко Димитров и Румен Георгиев, които за сега сме фотографи. А какво е фотограф това е за друга тема ...! Проекта 7х7х7 е предизвикателство за моделите които се включат и за нас като екип дали ще можем да се справим и да направим 7 поредни виждания, 7 поредни избора на място , 7 поредни типа снимания за период който е 7 последователни дена. Освен условията и целите ни за които сте прочели със сигурност и сте ги разбрали то условията за модели и от условията за ползване ако на някого му хрумне и най малката идея че снимаме просто ей така просто да не ни пише. Както много добре ви е известно и на моделите и на фотографите да накараш някой да се снима и да си уредиш едно такова мероприятие е много много сложно и почти в 50% от случаите единия от страните не се явява на уговорените снимки. 7х7х7 е за подредени хора и за хора които могат да четат и мислят за хора е които имат цели в живота си за хора отговорни и хора които може да им се разчита. Не искаме да е 20х20х20 СЕДЕМ сериозни да се намерят пак добре ще е ...
Ако има неяснотии просто пишете тук ще дообясня с още по прости думи ...!
Проекта звучи много интересно и силно се надявам да успеете да го осъществите докрай :) Ако ви трябва все още модел, аз съм насреща и с радост ще се включа ;)
много трудно върви този проект почти неизпълним е :Р
Успех с проекта. Ще го следя за да видя резултата накрая :)
закъса проекта с модели
проекта нещо не стана
много трудно е
...и аз те ОБИЧАМ Akula rss rss абонамент svejo.net x factor КАК ДА СТАНА ФОТОМОДЕЛ Царско село аватар влюбени граватар грим гримьор договор за права заплащане на фотосесия календар календар 2010 кирилизатор кирилица коледна фотосесия конкурс къса прическа манекен модел модели моделите правила редизайн реклама сватбена фотография свети валентин сини очи снежанки снимка в профила снимки студио фотограф фотомодел фотомодели фотосесия